LLO-eXperience

Stappen in je leven, een Leven Lang Ontwikkelen onder één muisklik 

Wat biedt Mijn Kluis?

Mijn Kluis is de plek waar je jouw portfolio veilig kunt bewaren en delen met anderen. Het is ook het middelpunt van een rotonde met verschillende toegangswegen. Daarom hebben we het logo hierboven en maken we de vergelijking met Place Charles de Gaulle in Parijs. Elke afslag op de rotonde staat voor een service die je met één klik kunt gebruiken op LLO-eXperience. De ringen rondom mijn kluis laten zien dat niet alles in Mijn Kluis hoeft te staan, maar juist samenwerking en ontwikkeling mogelijk maken. Leren doe je namelijk niet alleen. 

Mijn Kluis is particulier bezit. Dat betekent dat jij er de exclusieve eigenaar van bent en niemand anders. Alles wat in jouw Mijn Kluis staat, ook jouw verantwoordelijkheid is en dat jij degene bent die bepaalt met wie je de inhoud deelt en wat daarmee gebeurt. 

In de algemene voorwaarden vind je alles over je rechten en plichten.